Στα ασυναγώνιστα τραπέζια της Evolution σε περιμένουν Έλληνες dealers, εντυπωσιακά στούντιο και δώρο €5 Bonus, κάθε μέρα!

Πώς λειτουργεί:

 • Ποντάρεις τουλάχιστον €30 στις Live Ρουλέτες της Evolution.
 • Απαιτούνται τουλάχιστον 10 γύροι και το ελάχιστο ποσό πονταρίσματος είναι €3 ανά γύρο.
 • Κερδίζεις €5 Bonus (Voucher).
 • Επιστρέφεις, καθημερινά έως τις 04/12 και διεκδικείς ξανά το έπαθλο!

* Για να χρησιμοποιήσεις το Voucher επιλέγεις την ενότητα Προσφορές μέσα από το λόμπι της Evolution και στη συνέχεια διαλέγεις το παιχνίδι που θες.

*Το μέγιστο ποσοστό της διάταξης της Ρουλέτας που μπορεί να καλυφθεί με πονταρίσματα ανά γύρο (26/37 αριθμοί) είναι 70%. Οι γύροι που υπερβαίνουν το 70% του κανόνα κάλυψης θα εξαιρεθούν και δεν θα αναγνωριστούν ως έγκυροι.Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η bwin.gr Limited εδρεύει στη Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464 σε συνεργασία με την Evolution που εδρεύει στην Μάλτα.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Η προσφορά θα διεξαχθεί από 22.11.2022 στις 12:00 έως 04.12.2022 στις 23:59.("προωθητική περίοδος").
 2. Η προσφορά θα είναι ενεργή κάθε μέρα κατά την διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου από τις 00:00 έως τις 23:59 ώρα Ελλάδας (“Ώρες Προωθητικής Περιόδου”).
 3. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 4. Με τη συμμετοχή του σε αυτήν την προσφορά, ο παίκτης αποδέχεται τους παρόντες ειδικούς όρους συμμετοχής στην προσφορά, καθώς επίσης και τους γενικούς όρους συμμετοχής στις προωθητικές μας ενέργειες.
 5. Κάθε παίκτης θα πρέπει:
  1. να είναι άνω των 21 ετών
  2. να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία (1) κατάθεση στο λογαριασμό του καθώς επίσης και
  3. να βλέπει την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού του κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.

("Έγκυρος Παίκτης").

Μηχανισμός

 1. Ο παίκτης πρέπει να παίξει σε οποιοδήποτε τραπέζι Live Ρουλέτας της Evolution κατά τη διάρκεια της Προωθητικής περιόδου.
 2. Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα Live Casino Roulette τραπέζια της Evolution εκτός από την αμερικανική ρουλέτα, τη στιγμιαία ρουλέτα και τη ρουλέτα διπλής μπάλας.
 3. Το ποσό του Bonus (Voucher) θα πιστωθεί αμέσως και θα μπορεί να το διεκδικήσει από το Evolution Lobby.
 4. Τα κέρδη από το Bonus (Voucher) θα πιστωθούν ως μετρητά και μπορεί να χρειαστούν έως και 15 λεπτά για να πιστωθούν.
 5. Ο παίκτης μπορεί να διεκδικήσει €5 Bonus (Voucher) μια φορά την ημέρα.
 6. Ο παίκτης παίζοντας 10 γύρους σε Live Ρουλέτες, με τουλάχιστον €3 ποντάρισμα ανά γύρο, μπορεί να λάβει €5 Bonus (Voucher). *Το μέγιστο ποσοστό της διάταξης της Ρουλέτας που μπορεί να καλυφθεί με πονταρίσματα ανά γύρο (26/37 αριθμοί) είναι 70%. Οι γύροι που υπερβαίνουν το 70% του κανόνα κάλυψης θα εξαιρεθούν και δεν θα αναγνωριστούν ως έγκυροι. .
 7. Το Bonus (Voucher) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τραπέζι της Evolution αποκτώντας πρόσβαση από το εικονίδιο δώρου στο λόμπι του Evolution. Τα κέρδη από το Bonus (Voucher) θα καταβληθούν σε μετρητά.
 8. Αυτή η προσφορά είναι ανοιχτή σε όλους τους παίκτες με λογαριασμό εγγεγραμμένο στην Ελλάδα.

Όροι και Προϋποθέσεις Επάθλων

 1. Τα έπαθλα απονέμονται ως Bonus (Voucher) που ο παίκτης μπορεί να ζητήσει από το Evolution Lobby.
 2. Το Bonus (Voucher) ισχύει σε επιλεγμένα παιχνίδια Evolution Live.
 3. Ο παίκτης θα λάβει τυχόν κέρδη μετά τη χρήση ολόκληρου του ποσού του Bonus (Voucher).
 4. Ο παίκτης θα έχει 10 ημέρες για να διεκδικήσει το Bonus (Voucher).

Γενικά:

 1. Σε περίπτωση που η εταιρεία θεωρήσει ότι ένας νικητής έχει προβεί σε παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από την προσφορά ή/και να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη ή/και να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 2. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας . Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.