€233.000 σε μετρητά*

Το Mystery bonus στη "Mega Fire Blaze Roulette Live", επέστρεψε ακόμα πιο δυνατό και βάζει «φωτιά» στο παιχνίδι σου.

Πώς λειτουργεί:

 • Παίζεις στη live ρουλέτα, με ελάχιστο ποντάρισμα €1, από τις 19:00 μέχρι τη 01:00.
 • Πετυχαίνεις έναν από τους 6 γύρους που μοιράζουν καθημερινά €4.600 μετρητά.
 • Κάθε μέρα μία νέα ευκαιρία για να κερδίσεις μέρος του επάθλου.
Σύνδεση

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η Playtech Software Limited που εδρεύει στο Λονδίνο, Mid City Place, αριθμός 71 οδός High Holborn, Τ.Κ. WC1V 6EA σε συνεργασία με την bwin.gr Limited.
 2. Η bwin.gr Limited εδρεύει στη Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464.
 3. Η προσφορά θα διεξαχθεί από 15.06.2022 έως 03.08.2022 ("προωθητική περίοδος").
 4. Η προσφορά θα είναι ενεργή κάθε μέρα κατά την διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου από τις 19:00 έως την επόμενη μέρα στις 00:59 ώρα Ελλάδας, έξι (6) ώρες συνολικά (“Ώρες Προωθητικής Περιόδου”).
 5. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 6. Με τη συμμετοχή του σε αυτήν την προσφορά, ο παίκτης αποδέχεται τους παρόντες ειδικούς όρους συμμετοχής στην προσφορά, καθώς επίσης και τους γενικούς όρους συμμετοχής στις προωθητικές μας ενέργειες.
 7. Κάθε παίκτης θα πρέπει:
  1. να είναι άνω των 21 ετών
  2. να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία (1) κατάθεση στο λογαριασμό του καθώς επίσης και
  3. να βλέπει την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού του κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.

("Έγκυρος Παίκτης").

Μηχανισμός

 1. Στις ώρες της Προωθητικής Περιόδου, έξι (6) Bonus γύροι θα ενεργοποιούνται και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μερίδιο από το συνολικό ποσό των €777 ανά γύρο σε μετρητά, τοποθετώντας συνολικά τουλάχιστον €1 στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette.
 2. Με κάθε γύρο να μοιράζει το ποσό των €777, το συνολικό ημερήσιο ποσό είναι €4.662 σε μετρητά και το συνολικό ποσό για όλη την Προωθητική Περίοδο είναι €233.100. Δεν υπάρχει περιορισμός στις φορές που μπορεί ένας παίκτης να κερδίσει μερίδιο από το συνολικό ποσό των €233.100 σε μετρητά κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου.
 3. Όλα τα έπαθλα θα μοιράζονται ισόποσα μεταξύ των νικητών κάθε Bonus γύρου.
 4. Το ταξίδι του παίκτη:
  • Ο παίκτης ποντάρει στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου.
  • Ο παίκτης κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου, θα ενημερώνεται όταν συνδέεται στο παιχνίδι ότι το Mystery Bonus είναι ενεργό.
  • Ο παίκτης πρέπει να ποντάρει συνολικά τουλάχιστον €1 στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette για να μπορεί να συμμετέχει στον Bonus γύρο. Για την αποφυγή αμφιβολιών, υψηλότερα πονταρίσματα δεν αλλάζουν τις πιθανότητες του παίκτη να κερδίσει μερίδιο από τον Bonus γύρο.
  • Ο Bonus γύρος ενεργοποιείται τυχαία κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου και εμφανίζεται στο παιχνίδι έξι (6) φορές την ημέρα με συνολικό έπαθλο ανά Bonus γύρο €777, το οποίο μοιράζεται στους παίκτες.
  • Στον Bonus γύρο μόνο μία από όλες τις θέσεις πονταρίσματος επιλέγεται τυχαία από το σύστημα και φαίνεται στο παιχνίδι ως νικητήρια.
  • Αν ο παίκτης έχει ποντάρει σε μία από τις θέσεις που επιλέχθηκαν από το σύστημα, ο παίκτης θα λάβει ένα μερίδιο από το συνολικό ποσό του Bonus γύρου, το οποίο θα μοιραστεί ισόποσα μεταξύ των νικητών του συγκεκριμένου γύρου.
 1. Όλα τα έπαθλα πιστώνονται σε μετρητά και δεν έχουν περιορισμούς πονταρίσματος.
 2. Οι παίκτες που κέρδισαν θα λάβουν προσωπικό μήνυμα μετά τον Bonus γύρο. Τα έπαθλα πιστώνονται εντός 72 ωρών.
 3. Όλα τα έπαθλα θα φαίνονται σε δολάρια (USD). Οι νικητές θα πιστώνονται μερίδιο από το έπαθλο σύμφωνα με το νόμισμα του λογαριασμού τους βάσει της ισοτιμίας που θα ισχύει την ημέρα της πίστωσης. Ο κάτοχος αδείας δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ισοτιμία συναλλάγματος ή μετατροπής.
 4. Οι νικητές θα είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τυχόν σχετιζόμενους φόρους, προκειμένου να διεκδικήσουν νόμιμα το έπαθλο. Ο πάροχος δεν φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε νίκες/ήττες ως αποτέλεσμα του επάθλου που νίκησαν οι παίκτες.

Γενικά:

 1. Σε περίπτωση που η εταιρεία θεωρήσει ότι ένας νικητής έχει προβεί σε παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από την προσφορά ή/και να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη ή/και να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 2. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας . Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.