Η δράση στη “Mega Fire Blaze Roulette” ανεβαίνει με καυτούς πολλαπλασιαστές και μεγάλα έπαθλα συνολικής αξίας €140.000 σε μετρητά!

 • Παίζεις στη "Mega Fire Blaze Roulette", από τις 20:00 μέχρι τις 02:00 (της επόμενης), με ελάχιστο ποντάρισμα $1 σε τρέχουσες ισοτιμίες ευρώ.
 • Κερδίζεις αν ενεργοποιηθεί ένας από τους 6 γύρους που μοιράζουν καθημερινά €470 μετρητά o καθένας.
 • Κάθε μέρα έχεις μία νέα ευκαιρία για να κερδίσεις μέρος του επάθλου, έως τις 21 Δεκεμβρίου.
Σύνδεση

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι Playtech Software Limited που εδρεύει στο Mid City Place, 71 High Holborn, London, WC1V 6EA. Η προσφορά είναι κοινή και αφορά όλους τους συμμετέχοντες του Δικτύου της Playtech.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Η προσφορά θα τρέχει καθημερινά από την Τετάρτη 01/11/2023 στις 20:00 έως και την Πέμπτη 21/12/2023 στις 02:00 ώρα Ελλάδας, δηλαδή συνολικά 51 ημέρες ("Προωθητική Περίοδος").
 2. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 3. Οι παίκτες θα πρέπει:
  1. Να είναι άνω των 21 ετών.
  2. Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  3. Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες.
  4. Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό.
  5. Nα είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση μέχρι και την ημέρα της προωθητικής περιόδου.
  6. να βλέπουν την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού τους κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.
 4. Αν ένας παίκτης έχει κλειστό το προϊόν του Καζίνο στον λογαριασμό του, κατά την έναρξη της προσφοράς, δεν μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά.

Μηχανισμός

 1. Στις ώρες της Προωθητικής Περιόδου, έξι (6) Bonus γύροι θα ενεργοποιούνται τυχαία και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μερίδιο από το συνολικό ποσό των $500 ανά γύρο σε μετρητά, τοποθετώντας συνολικά τουλάχιστον $1 στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette.
 2. Όλα τα έπαθλα θα μοιράζονται ισόποσα μεταξύ των νικητών κάθε Bonus γύρου.
 3. Το ταξίδι του παίκτη:
  • Το συνολικό έπαθλο της προσφοράς ανέρχεται στις εκατόν πενήντα χιλιάδες δολάρια ($150.000), ενώ το συνολικό ημερήσιο έπαθλο ανέρχεται στις τρεις χιλιάδες δολάρια ($3.000).
  • Ο παίκτης ποντάρει στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου (από τις 20:00 έως τις 02:00 της επόμενης μέρας).
  • Ο παίκτης κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου, θα ενημερώνεται όταν συνδέεται στο παιχνίδι ότι το Mystery Bonus είναι ενεργό.
  • Ο παίκτης πρέπει να ποντάρει συνολικά τουλάχιστον $1 στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette για να μπορεί να συμμετέχει στον Bonus γύρο. Για την αποφυγή αμφιβολιών, υψηλότερα πονταρίσματα δεν αλλάζουν τις πιθανότητες του παίκτη να κερδίσει μερίδιο από τον Bonus γύρο.
  • Ο Bonus γύρος ενεργοποιείται τυχαία κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου και εμφανίζεται στο παιχνίδι έξι (6) φορές την ημέρα με συνολικό έπαθλο ανά Bonus γύρο $500, το οποίο μοιράζεται στους παίκτες.
  • Στον Bonus γύρο μέχρι και 3 θέσεις πονταρίσματος θα επιλέγονται τυχαία από το σύστημα και θα φαίνονται στο παιχνίδι ως νικητήριες.
  • Αν ο παίκτης έχει ποντάρει σε μία από τις θέσεις που επιλέχθηκαν από το σύστημα, ο παίκτης θα λάβει ένα μερίδιο από το συνολικό ποσό του Bonus γύρου, το οποίο θα μοιραστεί ισόποσα μεταξύ των νικητών του συγκεκριμένου γύρου. Για την αποφυγή αμφιβολιών, εάν υπάρχουν ενεργά πονταρίσματα σε παραπάνω από μία (1) θέση πονταρίσματος που έχουν επιλεγεί από το σύστημα, αυτό δεν αλλάζει το μερίδιο του Bonus γύρου που είναι να μοιραστεί.
 4. Όλα τα έπαθλα πιστώνονται σε μετρητά και δεν έχουν περιορισμούς πονταρίσματος.
 5. Οι παίκτες που κέρδισαν θα λάβουν προσωπικό μήνυμα μετά τον Bonus γύρο. Τα έπαθλα πιστώνονται εντός 72 ωρών.
 6. Όλα τα έπαθλα θα φαίνονται σε δολάρια ($). Οι νικητές θα πιστώνονται μερίδιο από το έπαθλο σύμφωνα με το νόμισμα του λογαριασμού τους βάσει της ισοτιμίας που θα ισχύει την ημέρα της πίστωσης. Ο κάτοχος αδείας δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ισοτιμία συναλλάγματος ή μετατροπής.
 7. Οι νικητές θα είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τυχόν σχετιζόμενους φόρους, προκειμένου να διεκδικήσουν νόμιμα το έπαθλο. Ο πάροχος δεν φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε νίκες/ήττες ως αποτέλεσμα του επάθλου που νίκησαν οι παίκτες.

Γενικοί Όροι:

 1. Ισχύουν οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις της bwin.
 2. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής είναι ένοχος παράνομων ενεργειών, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από αυτή την προσφορά και/ή να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη και/ή να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 4. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την εν λόγω προσφορά σύμφωνα με τους Γενικούς όρους μας.