Το παιχνίδι στη “Mega Fire Blaze Roulette” σου δίνει τη δυνατότητα για καυτά κέρδη και απίθανα έπαθλα €160.000 μετρητών συνολικά!

Πώς λειτουργεί:

 • Παίζεις στη live ρουλέτα, με ελάχιστο ποντάρισμα $1 σε τρέχουσες τιμές ευρώ, μέχρι τις 09 Ιουνίου, από τις 21:00 μέχρι τις 03:00 (της επόμενης) .
 • Κερδίζεις αν ενεργοποιηθεί ένας από τους 6 γύρους που μοιράζουν καθημερινά €5.400 μετρητά.
 • Κάθε μέρα έχεις μία νέα ευκαιρία για να κερδίσεις μέρος του επάθλου.
Σύνδεση

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι Playtech Software Limited που εδρεύει στο Mid City Place, 71 High Holborn, London, WC1V 6EA. Η προσφορά είναι κοινή και αφορά όλους τους συμμετέχοντες του Δικτύου της Playtech.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Η προσφορά θα τρέχει καθημερινά από την Πέμπτη 11/05/2023 στις 21:00 έως το Σάββατο 10/06/2023 στις 03:00, δηλαδή συνολικά 30 ημέρες ("Προωθητική Περίοδος").
 2. Αυτή η προσφορά δεν διατίθεται σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 3. Οι παίκτες θα πρέπει:
  1. Να είναι άνω των 21 ετών.
  2. Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  3. Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες.
  4. Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό.
  5. Nα είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση μέχρι και την ημέρα της προωθητικής περιόδου.
  6. να βλέπουν την προσφορά στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού τους κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.

Μηχανισμός

 1. Στις ώρες της Προωθητικής Περιόδου, έξι (6) Bonus γύροι θα ενεργοποιούνται και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μερίδιο από το συνολικό ποσό των $1000 ανά γύρο σε μετρητά, τοποθετώντας συνολικά τουλάχιστον $1 στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette.
 2. Όλα τα έπαθλα θα μοιράζονται ισόποσα μεταξύ των νικητών κάθε Bonus γύρου.
 3. Το ταξίδι του παίκτη:
  • Το συνολικό έπαθλο της προσφοράς ανέρχεται στις εκατόν ογδόντα χιλιάδες λίρες ($180.000).
  • Ο παίκτης ποντάρει στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου (από τις 21:00 έως τις 03:00 της επόμενης μέρας).
  • Ο παίκτης κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου, θα ενημερώνεται όταν συνδέεται στο παιχνίδι ότι το Mystery Bonus είναι ενεργό.
  • Ο παίκτης πρέπει να ποντάρει συνολικά τουλάχιστον $1 στο Live τραπέζι της Mega Fire Blaze Roulette για να μπορεί να συμμετέχει στον Bonus γύρο. Για την αποφυγή αμφιβολιών, υψηλότερα πονταρίσματα δεν αλλάζουν τις πιθανότητες του παίκτη να κερδίσει μερίδιο από τον Bonus γύρο.
  • Ο Bonus γύρος ενεργοποιείται τυχαία κατά την διάρκεια των ωρών της Προωθητικής Περιόδου και εμφανίζεται στο παιχνίδι έξι (6) φορές την ημέρα με συνολικό έπαθλο ανά Bonus γύρο $1000, το οποίο μοιράζεται στους παίκτες.
  • Στον Bonus γύρο μόνο μία από όλες τις θέσεις πονταρίσματος επιλέγεται τυχαία από το σύστημα και φαίνεται στο παιχνίδι ως νικητήρια.
  • Αν ο παίκτης έχει ποντάρει σε μία από τις θέσεις που επιλέχθηκαν από το σύστημα, ο παίκτης θα λάβει ένα μερίδιο από το συνολικό ποσό του Bonus γύρου, το οποίο θα μοιραστεί ισόποσα μεταξύ των νικητών του συγκεκριμένου γύρου.
 4. Όλα τα έπαθλα πιστώνονται σε μετρητά και δεν έχουν περιορισμούς πονταρίσματος.
 5. Οι παίκτες που κέρδισαν θα λάβουν προσωπικό μήνυμα μετά τον Bonus γύρο. Τα έπαθλα πιστώνονται εντός 72 ωρών.
 6. Όλα τα έπαθλα θα φαίνονται σε Ευρώ (€). Οι νικητές θα πιστώνονται μερίδιο από το έπαθλο σύμφωνα με το νόμισμα του λογαριασμού τους βάσει της ισοτιμίας που θα ισχύει την ημέρα της πίστωσης. Ο κάτοχος αδείας δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ισοτιμία συναλλάγματος ή μετατροπής.
 7. Οι νικητές θα είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τυχόν σχετιζόμενους φόρους, προκειμένου να διεκδικήσουν νόμιμα το έπαθλο. Ο πάροχος δεν φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε νίκες/ήττες ως αποτέλεσμα του επάθλου που νίκησαν οι παίκτες.

Γενικοί Όροι:

 1. Ισχύουν οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις της bwin.
 2. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής είναι ένοχος παράνομων ενεργειών, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από αυτή την προσφορά και/ή να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη και/ή να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 4. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την εν λόγω προσφορά σύμφωνα με τους Γενικούς όρους μας.