Η διασκέδαση περνάει σε άλλο επίπεδο τη St Patrick's Day και, αυτή τη φορά, η γιορτή θα διαρκέσει μία ολόκληρη εβδομάδα μέχρι τις 19 Μαρτίου, με το Τουρνουά που θα μοιράσει συνολικά €5.000 σε μετρητά!

Πώς λειτουργεί:

 • Δηλώνεις συμμετοχή στο τουρνουά και μαζεύεις πόντους, όσο απολαμβάνεις το παιχνίδι σου στα ιρλανδικά φρουτάκια.
 • Ξεκινάς με 100 περιστροφές και η θέση σου εξαρτάται μόνο από τους πολλαπλασιαστές, που θα πετύχεις με αυτές, και όχι από το συνολικό ποσό πονταρίσματος.
 • Κάθε φορά που θα τις εξαντλείς, θα σε περιμένουν άλλες τόσες, με το καλύτερό σου σκορ από όλες συνολικά τις προσπάθειες, να είναι εκείνο που θα μετρήσει στο τέλος.
Σύνδεση

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η bwin.gr Limited που εδρεύει στη Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει ο παίκτης την προσφορά, είναι η δήλωση συμμετοχής.
 2. Η προσφορά ισχύει από τη Δευτέρα 13/03/2023 στις 00:00, ώρα Ελλάδος, μέχρι και την Κυριακή 19/03/2023 στις 23:59.
 3. Στην περίπτωση που ένας παίκτης έχει κλειστό το προϊόν Καζίνο στον λογαριασμό του, κατά την έναρξη της προσφοράς, δεν μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά.
 4. Οι παίκτες θα πρέπει να ενημερώθηκαν για την προσφορά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος ή μέσω του λογαριασμού τους στην bwin.

Εγκυρότητα

 1. Για να συμμετάσχει ένας Έγκυρος παίκτης (όπως ορίζεται παρακάτω) στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσει τουλάχιστον ένα έγκυρο ποντάρισμα (όπως ορίζεται παρακάτω) κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.
 2. Οι παίκτες θα πρέπει:
  1. Να είναι άνω των 21 ετών.
  2. Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  3. Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες.
  4. Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό.
  5. Nα είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση μέχρι και την ημέρα της προωθητικής περιόδου.
  6. Να έχουν δηλώσει συμμετοχή στη προσφορά. Τα πονταρίσματα που θα θεωρηθούν έγκυρα είναι εκείνα που τοποθετήθηκαν μετά τη δήλωση συμμετοχής.
 3. Η προσφορά αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 4. Με τη συμμετοχή του ο παίκτης σε αυτή την προσφορά, συμφωνεί με τους ειδικούς προωθητικούς Όρους και Προϋποθέσεις και με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις μας.

(ένας 'Έγκυρος παίκτης'')

Μηχανισμός
 1. Για να λάβει μέρος στην προσφορά, ένας Έγκυρος Παίκτης (όπως ορίζεται επάνω) θα πρέπει να τοποθετήσει ένα Έγκυρο Ποντάρισμα (όπως ορίζεται στη συνέχεια) κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου (όπως ορίζεται επάνω).
 2. Οι Έγκυροι Παίκτες θα πρέπει να προβούν σε πονταρίσματα πραγματικών χρημάτων στα παιχνίδια που συμμετέχουν στην προσφορά(τα "Επιλεγμένα Παιχνίδια") κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου (το "Έγκυρο Ποντάρισμα").
 3. Τα πονταρίσματα που τοποθετούνται με χρήση Bonus δεν θα υπολογίζονται στην παρούσα προωθητική ενέργεια.
 4. Το ελάχιστο απαιτούμενο ποντάρισμα είναι €0,60.
 5. Οι Έγκυροι Παίκτες που θα ποντάρουν λιγότερο από το ελάχιστο απαιτούμενο ποντάρισμα στα επιλεγμένα παιχνίδια δεν θα μπορούν να λάβουν την προσφορά.
 6. Τα παιχνίδια που συμμετέχουν στην προσφορά είναι: Eastern Emeralds, Finn and the Swirly Spin, Clover Gold, Leprechauns Lucky Charms, Eastern Emeralds Megaways, Finn’s Golden Tavern, Golden Leprechaun Megaways, Lucky Irish Charms, Leprechaun’s Luck: Cash Collect, Irish Pot Luck, Rainbow Jackpots, Fire Blaze Quattro: Celtic Charm, Rainbow Gold, Leprechaun’s Vault, Rainbow Jackpots Power Lines, Shamrock Miner, Rainbow Cash Pots.
 7. Εάν ένας Έγκυρος Παίκτης τοποθετήσει ένα Έγκυρο Ποντάρισμα, ο παίκτης αυτός θα κερδίσει πόντους (οι "Προωθητικοί Πόντοι") και θα εισαχθεί σε διαγωνισμό βαθμολογικού πίνακα (το "Leaderboard") με στόχο να κερδίσει ένα από τα έπαθλα (το Έπαθλο) όπως ορίζονται στον παρακάτω πίνακα.
 8. Κατάταξη Έπαθλο
  1 € 1000
  2 € 750
  3 € 500
  4 € 250
  5 € 200
  6 - 10 € 100
  11 - 15 € 70
  16 - 25 € 50
  26 - 41 € 25
  42 - 59 € 10
  60 - 79 € 7
  80 - 125 € 5

  (Πίνακας Επάθλων)

 9. Οι Έγκυροι Παίκτες που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους Προωθητικούς Πόντους και θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με την λήξη της Προωθητικής Περιόδου θα θεωρούνται έγκυροι ώστε να κερδίσουν έπαθλο.
 10. Οι πόντοι θα καθορίζονται ως εξής:
  1 πόντος για x1 κέρδη
  3 πόντους για x2 κέρδη
  10 πόντους για x5 κέρδη
  25 πόντους για x10 κέρδη
  5 πόντους στις 3 συνεχόμενες ήττες
 11. Οι παίκτες θα έχουν διαθέσιμα 100 παιχνίδια για να μαζέψουν πόντους για το Τουρνουά. Όταν τελειώσουν τα διαθέσιμα παιχνίδια μπορούν να ξεκινήσουν από την αρχή χωρίς να μηδενιστούν οι προηγούμενοι πόντοι τους. Μόνο αν ένας παίκτης πετύχει καλύτερο σκορ από το προηγούμενο θα διαγραφεί το παλιό και θα κρατηθεί το μέγιστο.
 12. Μόνο τα Προκρινόμενα Πονταρίσματα που τοποθετούνται στα συμμετέχοντα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Περιόδου θα λαμβάνουν Προωθητικούς Πόντους και θα υπολογίζονται στα πλαίσια του πίνακα κατάταξης.
 13. Κάθε Έγκυρος Παίκτης θα μπορεί να δει τον αριθμό Προωθητικών Πόντων που έχει συγκεντρώσει στον πίνακα κατάταξης ανατρέχοντας στο παιχνίδι.
 14. Τα έπαθλα θα απονέμονται εντός 24 ωρών μετά τη λήξη της προωθητικής περιόδου.
 15. Τα Μετρητά θα απονέμονται ως Bonus χωρίς περιορισμούς πονταρίσματος και θα είναι άμεσα αναλήψιμα από τον παίκτη.
 16. Τα έπαθλα πληρώνονται σε ευρώ (€).

Γενικά:

 1. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής είναι ένοχος παράνομων ενεργειών, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από αυτή την προσφορά και/ή να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη και/ή να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 2. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 3. Η bwin.gr Limited διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει προσωπικά Bonus ή έπαθλα σε μεμονωμένους πελάτες σύμφωνα με τη διακριτική της ευχέρεια.
 4. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την εν λόγω προσφορά σύμφωνα με τους Γενικούς όρους μας.