Έχεις απολαύσει όλο το θέαμα στο Euro 2024 και το τελευταίο “Raining Goals” του τουρνουά σε περιμένει για να απογειώσεις τη διασκέδασή σου, καθώς δεν θα χάσεις φάση από τον σπουδαίο τελικό, Ισπανία - Αγγλία και θα πανηγυρίσεις ακόμα περισσότερο κάθε τέρμα που θα σημειωθεί με δώρο €2 Free Bet!

Πώς λειτουργεί:

 • Αρχικά, δηλώνεις συμμετοχή.
 • Στη συνέχεια, τοποθετείς ένα μονό στοίχημα ελάχιστης αξίας €20, πριν την έναρξη του Ισπανία – Αγγλία.
 • Η ελάχιστη απόδοση πρέπει να είναι 1.80.
 • Άμεσα, θα λαμβάνεις €2 Free Bet, για κάθε γκολ που θα σημειώνεται στο παιχνίδι.

Συμμετοχή

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η bwin.gr Limited που εδρεύει στη Μάλτα, Entain Unit 6, ST Building Centre, 120 The Strand, GZIRA.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής

 1. Η προσφορά ισχύει από το Σάββατο 13/07/2024 στις 12:00, ώρα Ελλάδος, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης Ισπανία - Αγγλία (Τελικός Euro 2024) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/07/2024 στις 22:00.
 2. Οι παίκτες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά. Μόνο στοιχήματα μετά από τη «Δήλωση Συμμετοχής», συμμετέχουν στην προσφορά.
 3. Η προσφορά αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 4. Με τη συμμετοχή σας σε αυτή την προσφορά, συμφωνείτε με τους ειδικούς προωθητικούς Όρους και Προϋποθέσεις και με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις μας.
 5. Αν ένας παίκτης έχει κλειστό το προϊόν του Στοιχήματος στον λογαριασμό του, κατά την έναρξη της προσφοράς, δεν μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά.

Μηχανισμός

 1. Για να συμμετάσχει ένας Έγκυρος παίκτης (όπως ορίζεται παρακάτω) στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσει τουλάχιστον ένα έγκυρο στοίχημα (όπως ορίζεται παρακάτω) κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου.
 2. Οι παίκτες θα πρέπει:
  1. Να είναι άνω των 21 ετών.
  2. Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  3. Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες.
  4. Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό.
  5. Nα είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση στον λογαριασμό τους στη bwin.
  6. Να έχουν δηλώσει συμμετοχή στην προσφορά όπως ορίζεται παραπάνω. Συμμετέχουν στην προσφορά μόνο τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί μετά τη δήλωση συμμετοχής.

  (ένας "Έγκυρος παίκτης'') 

 1. Έγκυρο στοίχημα θεωρείται το στοίχημα που πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  1. Είναι μονό prematch στοίχημα ελάχιστης αξίας €20 στις αγορές της αναμέτρησης Ισπανία - Αγγλία (Τελικός Euro 2024) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/07/2024.
  2. Το στοίχημα πρέπει να έχει ελάχιστη απόδοση 1.80 ή περισσότερο.
  3. Στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί μόνο πριν την έναρξη (prematch) της αναμέτρησης Ισπανία - Αγγλία (Τελικός Euro 2024) συμμετέχουν στην προσφορά.
  4. Τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με την υπηρεσία Build A Bet, συμμετέχουν στην προσφορά.
  5. Δωρεάν στοιχήματα (Free Bets), Odds Boost Tokens και Back Up Tokens δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
  6. Στοιχήματα που έχουν ενισχυμένες αποδόσεις ή Combi+ (επιπλέον αξία) δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
  7. Στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί πριν τη δήλωση συμμετοχής, δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
  8. Στοιχήματα σε σύστημα δεν συμμετέχουν στην προσφορά.
  9. Θα ληφθεί υπόψιν στην προσφορά μόνο το πρώτο στοίχημα που πληροί τα κριτήρια συμμετοχής.
  10. Στην προσφορά συμμετέχουν κερδισμένα και χαμένα στοιχήματα.
  11. Το πρώτο έγκυρο στοίχημα που θα τοποθετηθεί στην αναμέτρηση και θα πληροί τους παραπάνω όρους δεν θα μπορεί να γίνει Cash Out, όπως επίσης και να δεχθεί επεξεργασία (Edit my bet).

  (ένα "Έγκυρο Στοίχημα")

 1. Εάν ένας συμμετέχων παίκτης τοποθετήσει έγκυρο στοίχημα ελάχιστης αξίας €20:
  • Θα κερδίσει ένα Free Bet αξίας €2 για κάθε γκολ που θα σημειωθεί στην αναμέτρηση.
 2. Στην προσφορά μετράνε τα γκολ που θα σημειωθούν μόνο στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.
 3. Ο παίκτης μπορεί να λάβει το μέγιστο έως πέντε (5) Free Bets από τη συγκεκριμένη προσφορά, ακόμα και αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση.
 4. Το Free Bet θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των παικτών αμέσως μόλις σημειωθεί κάποιο γκολ στην αναμέτρηση, ανεξαρτήτου ομάδας (ίσως υπάρξει κάποια απόκλιση πέντε (5) λεπτών κατά την πίστωση).

Όροι και Προϋποθέσεις για το Free Bet

 1. Το κάθε Free Bet θα ισχύει για τρεις (3) ημέρες από την στιγμή που θα πιστωθεί στον λογαριασμό του παίκτη και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο αθλητικό στοίχημα.
 2. Εάν ένας παίκτης τοποθετήσει ένα στοίχημα χρησιμοποιώντας το Free Βet και κερδίσει το στοίχημα, τα καθαρά κέρδη από το Free Βet θα πιστωθούν στο λογαριασμό του παίκτη. Περισσότερες πληροφορίες για τα Free Βet μπορείτε να βρείτε στο https://promo.bwin.gr/el/promo/s/r/terms-and-conditionsfreebet?search=freebet
 3. Εάν ένας παίκτης έχει παραπάνω από ένα Free Βet, τα Free Βets θα ενεργοποιούνται το ένα μετά το άλλο.

Γενικά

 1. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας νικητής είναι ένοχος παράνομων ενεργειών, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από αυτή την προσφορά και/ή να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη και/ή να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 2. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 3. Η bwin διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει προσωπικά Bonus ή έπαθλα σε μεμονωμένους πελάτες σύμφωνα με τη διακριτική της ευχέρεια.
 4. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για τους παίκτες που ενημερώθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος ή μέσω του λογαριασμού τους στην εταιρεία.
 5. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την εν λόγω προσφοράς σύμφωνα με τους Γενικούς όρους μας.
 6. Ισχύουν οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις της bwin.