Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν και θα απολαύσεις κάθε φάση από κοντά, καθώς προσφέρουμε δύο διπλά εισιτήρια για τη μεγάλη αναμέτρηση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς στις εξέδρες του ΣΕΦ!

Δηλώνεις συμμετοχή παρακάτω, μέχρι την Πέμπτη, και αυτόματα θα μπεις στην κλήρωση της ίδιας μέρας (07/12).

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ:

 • 02Ημέρες
 • 22Ώρες
 • 03Λεπτά
 • 55Δευτ/τα

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η bwin.gr Limited που εδρεύει στη Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις

 1. Η προσφορά ισχύει από την Τρίτη 05/12/2023 στις 12:00 ώρα Ελλάδας μέχρι την Πέμπτη 07/12/2023 στις 12:00.
 2. Με τη συμμετοχή του ο παίκτης σε αυτή την προσφορά, συμφωνεί με τους ειδικούς προωθητικούς Όρους και Προϋποθέσεις και με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις μας.
 3. Για να συμμετάσχει σε αυτή την προσφορά ένας παίκτης που πληροί τις προϋποθέσεις (όπως ορίζονται παρακάτω) πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην σελίδα της προσφοράς .
 4. Οι παίκτες θα πρέπει:
  • Να είναι άνω των 21 ετών.
  • Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες της bwin.gr.
  • Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό στη bwin.gr.
  • Nα είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση μέχρι και την ημέρα της προωθητικής περιόδου.
  • Να ενημερώθηκαν για την προσφορά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος ή μέσω του λογαριασμού τους στην bwin.

Μηχανισμός

 1. Εάν ένας Έγκυρος Παίκτης δηλώσει συμμετοχή μέσα από την σελίδα της προσφοράς, τότε:
  • Θα συμμετέχει στην κλήρωση για δύο (2) διπλά εισιτήρια για την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπάγερν (Euroleague), που θα διεξαχθεί τη Παρασκευή 08/12/2023 στις 21:15.

Όροι και Προϋποθέσεις για την Κλήρωση

 1. Η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 07/12/2023 μετά τη λήξη της προσφοράς, όπου θα αναδειχθούν οι Νικητές.
 2. Η Κλήρωση θα γίνει με τυχαία ταξινόμηση μέσω του εργαλείου Microsoft Excel και κάθε Έγκυρος Παίκτης θα έχει έναν τυχαίο μοναδικό αριθμό, ξεκινώντας από το 1 μέχρι τον συνολικό αριθμό των Έγκυρων Παικτών που θα συμμετέχουν στην Κλήρωση.
 3. Το Εργαλείο θα επιλέξει δύο (2) Μοναδικούς Αριθμούς, αναδεικνύοντας:
  • Δύο (2) Έγκυρους Παίκτες οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα (1) διπλό εισιτήριο ο καθένας για την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπάγερν (Euroleague), που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 08/12/2023.
  • Οι Nικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν τηλεφωνικά την Πέμπτη 07/12/2023.
  • Οι Nικητές θα πρέπει να μας παρέχουν τα δικά τους στοιχεία καθώς και του συνοδού τους (ονοματεπώνυμο, ταυτότητα, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο).
  • Οι Nικητές μπορούν να λάβουν μόνο μία διπλή πρόσκληση ο καθένας, η οποία δεν θα μπορεί να μεταβιβασθεί ή να αντικατασταθεί από άλλο έπαθλο.
  • Οι Nικητές μπορεί να χρειαστεί να μας παρέχουν ταυτότητα και αποδεικτικό διεύθυνσης, ώστε να παραλάβουν το Έπαθλο.
  • Στην περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον/ους Νικητή/τες την Πέμπτη 07/12/2023 ή ο Έγκυρος Παίκτης δεν παρέχει στην εταιρία ένα αποδεικτικό διεύθυνσης ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ζητηθεί από μας μέχρι και την ίδια ημέρα, διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε το Νικητή από την Προσφορά. Κατόπιν της απόσυρσης του Νικητή, ο παίκτης αυτός δεν θα δικαιούται το Έπαθλο.

Γενικοί Όροι

 1. Είναι υποχρέωση των παικτών να ενημερώνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Η εταιρία, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από οποιονδήποτε παίκτη να προσκομίσει επαρκή αποδεικτικά έγγραφα, πριν προχωρήσει στην παράδοση των προσκλήσεων.
 2. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας παίκτης είναι ένοχος παράνομων ενεργειών, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από αυτή την προσφορά και/ή να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη και/ή να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικοί Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 4. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 5. Η bwin δικαιούται να αποσύρει το έπαθλο ανά πάσα στιγμή και μπορεί, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, να το αντικαταστήσει με έπαθλο μικρότερης αξίας με ή χωρίς λόγο.
 6. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την εν λόγω προσφοράς σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις μας.