> Η κλήρωση έγινε και ο brMar*****1935 είναι ο μεγάλος τυχερός, που κέρδισε το εισιτήριο για το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα!

Πάροχος της παρούσας προσφοράς είναι η bwin.gr Limited που εδρεύει στη Μάλτα, στο Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, αριθμός 46, οδός St Christopher, στη Βαλέτα, Τ.Κ VLT1464.

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις

 1. Η προσφορά ισχύει από τη Δευτέρα 20/05/2024 στις 17:00 ώρα Ελλάδας μέχρι τη Δευτέρα 27/05/2023 στις 23:59.
 2. Για να συμμετάσχει σε αυτή την προσφορά ένας παίκτης που πληροί τις προϋποθέσεις (όπως ορίζονται παρακάτω) πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην σελίδα της προσφοράς .
 3. Με τη συμμετοχή του παίκτη σε αυτή την προσφορά, συμφωνεί με τους ειδικούς προωθητικούς Όρους και Προϋποθέσεις και με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις μας.
 4. Οι παίκτες θα πρέπει:
  • Να είναι άνω των 21 ετών.
  • Να είναι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Να είναι εγγεγραμμένοι παίκτες της bwin.gr.
  • Να έχουν ανοιχτό παικτικό λογαριασμό στη bwin.gr.
  • Nα είναι παλιοί ή νέοι παίκτες. Δηλαδή να έχουν κάνει τουλάχιστον μια κατάθεση μέχρι και την ημέρα της προωθητικής περιόδου.
  • Να ενημερώθηκαν για την προσφορά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος ή μέσω του λογαριασμού τους στην bwin.

Μηχανισμός

 1. Εάν ένας Έγκυρος Παίκτης δηλώσει συμμετοχή μέσα από την σελίδα της προσφοράς, τότε:
  • Θα συμμετέχει στην κλήρωση για ένα (1) διπλό εισιτήριο για την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φιορεντίνα (Τελικός Europa Conference League), που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29/05/2024 στις 22:00.

Όροι και Προϋποθέσεις για την Κλήρωση

 1. Η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/05/2024 μετά τη λήξη της προσφοράς, όπου θα αναδειχθεί ο Νικητής.
 2. Η Κλήρωση θα γίνει με τυχαία ταξινόμηση μέσω του εργαλείου Microsoft Excel και κάθε Έγκυρος Παίκτης θα έχει έναν τυχαίο μοναδικό αριθμό, ξεκινώντας από το 1 μέχρι τον συνολικό αριθμό των Έγκυρων Παικτών που θα συμμετέχουν στην Κλήρωση.
 3. Το Εργαλείο θα επιλέξει ένα (1) Μοναδικό Αριθμό, αναδεικνύοντας:
  • Έναν (1) Έγκυρο Παίκτη ο οποίος θα κερδίσει ένα (1) διπλό εισιτήριο για την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φιορεντίνα (Τελικός Europa Conference League), που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29/05/2024.
  • Ο Nικητής της κλήρωσης θα ενημερωθεί τηλεφωνικά την Τρίτη 28/05/2024.
  • Ο Nικητής θα πρέπει να μας παρέχει τα δικά του στοιχεία καθώς και του συνοδού του (ονοματεπώνυμο, ταυτότητα, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο).
  • Ο Nικητής μπορεί να λάβει μόνο μία διπλή πρόσκληση, η οποία δεν θα μπορεί να μεταβιβασθεί ή να αντικατασταθεί από άλλο έπαθλο.
  • Ο Nικητής μπορεί να χρειαστεί να μας παρέχει ταυτότητα και αποδεικτικό διεύθυνσης, ώστε να παραλάβει το Έπαθλο.
  • Στην περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον Νικητή την Τρίτη 28/05/2024 ή ο Έγκυρος Παίκτης δεν παρέχει στην εταιρία ένα αποδεικτικό διεύθυνσης ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ζητηθεί από μας μέχρι και την ίδια ημέρα, διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε το Νικητή από την Προσφορά. Κατόπιν της απόσυρσης του Νικητή, ο παίκτης αυτός δεν θα δικαιούται το Έπαθλο.

Γενικοί Όροι

 1. Είναι υποχρέωση των παικτών να ενημερώνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Η εταιρία, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από οποιονδήποτε παίκτη να προσκομίσει επαρκή αποδεικτικά έγγραφα, πριν προχωρήσει στην παράδοση των προσκλήσεων.
 2. Σε περίπτωση που η εταιρία θεωρήσει ότι ένας παίκτης είναι ένοχος παράνομων ενεργειών, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ή να αποσύρει τον παίκτη από αυτή την προσφορά και/ή να αναστείλει τον λογαριασμό του εν λόγω παίκτη και/ή να αναστείλει την προσφορά εν αναμονή περαιτέρω ελέγχων.
 3. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει οριστικά οποιαδήποτε Προσφορά, ή οποιαδήποτε ιδιότητά της, ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τους Γενικοί Όρους και Προϋποθέσεις για Προωθητικές Ενέργειες προγραμμάτων πιστότητας. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 4. Είναι ευθύνη των παικτών να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές, επισκεπτόμενοι τη σελίδα της προσφοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 5. Η bwin δικαιούται να αποσύρει το έπαθλο ανά πάσα στιγμή και μπορεί, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, να το αντικαταστήσει με έπαθλο μικρότερης αξίας με ή χωρίς λόγο.
 6. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την εν λόγω προσφοράς σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις μας.